Emil Kot vinder tårnhøj pointsejr

Emil Kot (nu 2-0) havde fået en normalt hårdfør og besværlig modstander i Giorgi Kandelaki (nu 12-55-3).

Kot satte sig hurtigt på kampen og pressede Kandelaki bag jabbet, og fulgte op med højrer både højt og dybt. Men Kandelaki åd som sædvanligt mosten, og som omgangen skred frem forivrede Kot sig nok lidt. Til valgte Kandelaki endda at slå lidt igen.

I 2. omgang fik Kot sværere ved at holde afstand, og Kandelaki fik lidt gang i det roderi, han er ekspert i. Kot var alt for ivrig efter at komme ind med de tunge træffere, som Kandelaki virker immun overfor, også de dybe venstrer.

I 3. omgang fik Kot indledningsvist bedre afstand på, og fik også gode dybe træffere ind. Kandelaki så ud til at blive lidt mør, men han var stadig ikke til at få has på. Sidst i omgangen fik Kandelaki en advarsel af kampleder Per K. Hansen for at holde.

I 4. forsøgte Kandelaki sig lidt med hooks og sving, men Kot fik stadig tunge træffere ind. Kot forsøgte sig også en del med uppercuts, men stadig uden at kunne gøre Kandelaki helt træt af legen.

Kot startede 5. omgang med et par gode jabs, men de opfølgende højrer ramte stadig lidt for højt, når Kandelaki dukkede. Georgieren fik endnu en advarsel for at holde, men han var stadig ikke rigtig tæt på at give op.

Kot fandt i starten af 6. og sidste omgang heller ikke de helt afgørende åbninger til at afgøre sagen. Og hver gang Kandelaki rigtig blev ramt, så prøvede han et modangreb, så det hele endte ikke helt uventet at gå tiden ud, med en soleklar dansk sejr med 60-52 fra kampleder Per K. Hansen, sidedommer Lars Jepsen og sidedommer Freddy Rafn.

Kommentarer