Enock Poulsen møder georgier i Royal Arena

Efter 13 måneder uden kamp får Enock Mwandila Poulsen en holde-i-gang kamp. Det sker på fredag på promoter Bettina Palles stævne i Royal Arena.

Poulsen (12-0) møder Nika Iudovi (4-6) fra Georgien i en kamp over seks omgange. Iudovi har bokset sine kampe i weltervægt og letmellemvægt, og han er i skrivende stund rangeret som nr. 1.104 i letmellemvægt. Han har vundet to af sine fire sejre før tid, mens han er blevet stoppet fire gange.

Poulsen glæder sig til at komme i ringen igen.

“Det har været megahårdt og frustrerende. Jeg har flere gange hevet fat i Bettina Palle og sagt, at vi burde droppe den EM-kamp og i stedet komme videre med min karriere, for jeg har ikke kunnet træne op til noget som helst uden at føle, at det var spildt med de fem franske aflysninger.

Jeg har ikke bokset i over et år, så nu glæder jeg mig til endelig at kunne vise mig frem igen for det danske boksepublikum, og så ser jeg frem til at bokse titelkampe, når jeg er helt på toppen igen. Endelig kan jeg træne op til noget og stille og roligt bygge min karriere op igen,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse.

Foto: Enock Mwandila Poulsen Facebook
Kommentarer