Enock Poulsen skuffet over ikke at være på DFN stævne

Enock Mwandila Poulsen (på billedet sammen med Mikkel Nielsen) har i snart mange måneder ventet på, at EM-rematchen mod franske Franck Petitjean blev gennemført, med adskillige udsættelser. For få uger siden fik promoter Bettina Palle tilladelse til at arrangere et frivilligt forsvar, men det er ikke blevet til noget – og forhandlinger om en stor kamp i udlandet strandede.

De manglende kampe har været en stor frustration for Poulsen, der endda tilbød at bokse på lørdagens Danish Fight Night for ingen penge. Det kunne dog heller ikke lykkes.

”Det seneste stykke tid har jeg dagligt talt med Bettina Palle med hensyn til fremtiden og de næste opgaver. Det er da klart, jeg bliver vildt skuffet og ked af, at jeg ikke er på et stævne, som min promoter arrangerer. Især efter at de seneste forhandlinger gik i vasken.

Men at sige, at jeg vil ud af kontrakten hos Bettina hurtigst muligt, på det grundlag at jeg ingen kampe får, er forkert! Jeg har været låst af den revanchekamp i alt for lang tid! Så jeg har ikke måtte bokse andre steder, udover hvis jeg afgav titlen,” skriver Enock Mwandila Poulsen på Facebook.

I lørdags var Enock Mwandila Poulsen på tilskuerpladserne ved TK Promotions stævne i Holstebro. Og i et miljø, hvor rygter løber stærkt, satte det hurtigt gang i spekulationer.

”Jeg har haft samtaler med folk omkring, hvordan jeg skal forholde mig til enkelte ting. I sidste ende er det eneste jeg vil bare at bokse, for at jeg kan fortsætte min udvikling, men så sandelig også for at kunne se mig selv i øjenene. Og ikke at nævne det økonomiske aspekt, i en allerede presset branche.

Personligt ser jeg ikke sporten her i Danmark stor nok til, at jeg ikke kan tale med folk, der er i sporten – eller støtte sporten, selvom jeg ikke er på kontrakt hos TK Promotion. Jeg vil til enhver tid støtte op om boksningen i vores lille land, amatør såvel som det professionelle. Hvis min tilstedeværelse til de få stævner vi har i landet, bare kan få skabt en smule opmærksomhed omkring vores elskede sport, så er jeg glad! Vi er alle i branchen trods alt reklamesøjle for sporten,” melder Poulsen.

I skrivende stund står Poulsen ifølge EBU til at bokse kampen mod Petitjean den 29. april i Paris-forstaden Creteil.

Kilde og foto: Enock Mwandila Poulsen Facebook
Kommentarer