Kim Poulsen: Glad for at slippe for weight cut

Til Kim Poulsens seneste kamp skulle han smide en del kilo lige op til indvejningen for at gøre mellemvægt. Det kostede dyrt, for Poulsen havde ikke kræfterne at give af i kampen, som han overraskende tabte.

Derfor passer det ham udmærket, at titelkampen mod Jason Quigley i Dublin den 1. april bliver i supermellemvægt, og ikke som meldingen først lød, i mellemvægt.

”Jeg kan sagtens klare mellemvægt. Men jeg vidste ikke, at min krop har ændret sig så meget siden dengang, jeg gjorde så hårde weight cuts. Jeg havde nul energi sidst. Og for Sauerland og de andre dengang gjorde jeg det samme, men med energi. Kroppen er blevet ældre,” fortæller Kim Poulsen til Boksenyt.

Han forventer dog ikke at skulle ud i at smide vægt lige før kampen denne gang. Men han forventer en mere end svær opgave i Jason Quigley på udebane.

”Jeg vejer allerede til supermellem nu. Jeg ved da også, at det bliver noget nær umuligt derovre, men han har jo brækket kæben sidst og to års pause. Man tænker over det i første kamp efter, man er forsigtig, og man føler sig ikke tilpas hvis man møder en der kommer fremad. Det ved jeg selv.

Det er min chance at gå til den fra start af. Så må det s’gu bære eller briste. Der er ikke noget, jeg ikke har prøvet før, så det afskrækker mig ikke,” understreger Kim Poulsen.

Foto: Kim Poulsen Facebook
Kommentarer