Hamza Hussein vinder tårnhøjt på points

Hamza Hussein (nu 6-0) var overlegen, men Stefan Mihailov (nu 7-22-3) fra Serbien formåede at gå tiden ud, så det blev til en klokkeklar pointsejr over 6 omgange.

Hussein startede mere offensivt og med tungere slag end i flere af hans tidligere kampe. Allerede mod midten af 1. omgang havde han Mihailov presset af slag med begge hænder. Men Mihailov overlevede stormen, og Hussein måtte tempoet lidt ned i 2. omgang.

Hussein styrede stadig kampen bag det højre jab, men uden at sætte serberen voldsomt under pres. I 3. omgang fik Hussein den lange venstre direkte ind og Mihailov gik på ryggen. Serberen kom op igen, og selv om han blev ramt flere gange, holdt han omgangen ud.

Defensive Mihailov tog stadig imod i 4. omgang, og han lykkedes ind imellem med at holde Hussein, der for første gang i karrieren måtte ind i 5. omgang. De lige venstre kryds gik stadig ofte ind, men Hussein fik ikke det dybe arbejde med, og han kom jævnligt lidt for tæt på efter at have ramt. Der kom dog ikke meget tilbage fra Mihailov.

I 6. omgang virkede Mihailov et par gange lidt ramt af det venstre kryds, men han lagde sig ikke, og til sidst begyndte Hussein at showboate lidt. Et par afsluttende hårde træffere kunne ikke afgøre sagen, så den gik tiden ud.

Sidedommerne Per K. Hansen, Søren Rommelhoff og Søren Saugmann havde alle 60-53.

Kommentarer