Thorslund stopper Romero i 8. omgang

Dina Thorslund (nu 21-0) havde med sent varsel måttet indstille sig på Mary Romero (nu 9-5) fra Spanien som erstatningsmodstander. Det gav hende dog ikke de store problemer, på vejen mod at stope sin udfordrer.

Thorslund pressede fra start og holdt et højt tempo, men hun kom ofte lidt tæt på, og Romero var kommet for at bokse med. Romero prøvede at få sine sving ind, og hun ramte enkelte gange. Thorslund havde dog ikke meget respekt for Romeros træffere, og hun holdt presset, blandt andet med gode uppercuts, og holdt Romero i defensiven, hvor hun prøvede at danse væk.

Kampleder Stephane Nicolo havde ikke meget at lave, selv om det også blev til lidt infight. Thorslund fortsatte presset i 4. omgang, og mod slutningen af omgangen virkede Romero ramt af det dybe arbejde. En gang imellem kom Romeros sving, men Thorslund så dem, og hun arbejdede videre i højt tempo, højt og dybt.

I 6. omgang fik Romero lidt arbejde ind, men Thorslund kom oftest først. Mod slutningen af omgangen stødte de to hovederne sammen, og Romero fik en lille flænge i tindingen. Romero var hårdfør og tog, hvad der kom. Thorslund blev ved med at skære ringen af, og i 8. omgang ramte en uppercut hårdt, og Romero vendte ryggen til, så kampleder Nicolo ikke havde andet valg end at stoppe kampen efter 1:26 af omgangen.

Da kampen sluttede, havde sidedommerne Marcin Pawlak og Daniel Van de Wiele 70-63, mens ungarske Ferenc Budai havde fundet en måde at give Romero en omgang på sin 69-64 dommerseddel.

Kommentarer