Hearn: Nicolson er undervurderet

Skye Nicolsons promoter, Eddie Hearn, mener inden hendes VM-kamp mod Sarah Mahfoud, at Nicolson er bedre end mange tror, og han ser en stor kommende stjerne i hende.

”Skye er voldsomt undervurderet på grund af hendes stil. Når du ser på hendes amatørmeritter og hvad hun har opnået, så har hun haft 150 amatørkampe. Hun har bokset siden de tidlige teenageår, og selvfølgelig hendes familia er rodfæstet i boksesporten.

Guld ved Commonwealth mesterskaber, VM-bronze, OL-deltagelse. Hun har opnået næsten alt som amatør,” siger Hearn i The Punch Podcast.

Hearn fortæller, at Nicolson er blevet mere kraftfuld i sin boksning

”Hun bliver bedre og bedre, stærkere og stærkere. Hun fik sin første sejr før tid sidst, Mikaela Mayer kunne ikke gøre det ved Lucy Wildheart – to vægtklasser højere. Den måde hun udvikler sig, den måde hun bliver mere aggressiv i sine kampe, Hun kan vinde titlen mod Mahfoud, og gøre det overbevisende, det bliver et statement,” mener Hearn.

Han slår fast, at Nicolson er et globalt navn, med fans i Storbritannien, USA og Australien. Og han ville gerne have haft kampen til Australien. Det ville Mahfoud imidlertid ikke.

”Mahfoud ville have kampen på neutral grund, og hun ville have muligheden for at bokse i Las Vegas. Det er også et godt sted for Skye at bokse. 6. april, sikke en chance det bliver for Skye Nicolson,” fastslår Hearn.

Kommentarer