Heva Sharif træner i England

I den sidste træningsperiode inden Heva Sharifs kamp på Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne den 21. april, får han mulighed for slibe værktøjerne på et boksegym i Birmingham, England.

“Jeg tager til Birmingham den 4. april, hvor jeg blandt andet skal træne med Floyd Mayweather Jr.’s far, Floyd Mayweather Sr. Jeg har kontakt til folkene bag ’Pound 4 Pound Boxing Academy’ i Birmingham. De er i familie med den kendte bokser Amir Khan og har fået fløjet Floyd Mayweather Sr. ind for at træne nogle boksere, og dér har jeg så fået mulighed for at træne med,” fortæller Heva Sharif i en pressemeddelelse lagt på DFNs hjemmeside efter hans afrejse til England.

Kontakten til Khan-lejren var tæt på at føre til en kamp i Pakistan ikke længe efter Sharifs seneste opgave i februar 2020.

“Efterfølgende skulle jeg faktisk have været i Pakistan for at bokse på et stævne arrangeret af Amir Khan Promotions, men så kom restriktionerne som en stopklods, og det ødelagde en masse ting og spændte ben for min deltagelse,” siger Heva Sharif, der dog ikke frygter ringrust efter de godt to års pause.

“Jeg er så rutineret og har haft så meget sparring, at jeg nemt kan gå op i ringen igen. Der er ikke noget at være nervøs for. Jeg har prøvet det før,” fastslår 30-årige Sharif (4-0).

Kommentarer