Thorslund: Jeg må ikke undervurdere hende

På papiret er Dina Thorslund (17-0) ganske klar favorit i sit WBO-titelforsvar mod venezuelanske Niorkis Carreno (22-2) lørdag i Holstebro. Men træner Thomas Madsen har haft pegefingeren løftet advarende.

“Thomas mener, at hun er en stærk modstander, som jeg på ingen måde må undervurdere. Hun er tidligere amatørmester i Venezuela, og hun er rigtig godt skolet. Vi tror dog på, at jeg er en bedre bokser end Carreno, men jeg forventer en hård kamp, specielt de første omgange,” siger Dina Thorslund.

Strategien mod Carreno kommer ikke mindst til at handle om tempo.

“Jeg har fået fortalt, at det er en fysisk stærk modstander, som gerne vil slå hårdt. Vi har arbejdet meget på at køre et højt tempo og stresse hende.” fortæller Thorslund, der melder om gode forberedelser, blandt andet med sparring mod den argentinske tidligere IBF-verdensmester Jorgelina Guanini.

“Jeg har haft orlov fra arbejdet de sidste 6 uger, så jeg har kunnet fokusere 100 procent på kampen. Jeg har haft 12 uger til at forberede mig, så det kan ikke være bedre. Min hvilepuls er det laveste, den har været op til en kamp.

Jeg var så heldig at have Jorgelina oppe i tre uger, så det er primært hende, jeg har fået sparringen mod. Den afsluttende sparring har været med Daniel Tjørnelund, som er en 60 kg bokser med omkring 20 kampe,” melder Thorslund, der har kæmpet med lidt småskader undervejs.

“Jeg kan godt mærke, at jeg ikke bliver yngre, så der har været de sædvanlige drillerier med skuldre og hænder, men det er ikke værre end det plejer,” siger hun.

Foto: TK Promotion
Kommentarer