Kem Ljungquist titelkamp opgraderet

Kem Ljungquist’s titelkamp mod sydafrikanske Chris Thompson (billedet) den 16. september i Nykøbing Falster har nu fået en lidt højere status. I stedet for at være om WBC International Silver titlen i bridgervægt (op til 225 punds), skal den bokses med WBC International titlen på spil.

“I dag kan vi offentliggøre, at efter en længere konversation med WBC’s ledelse har WBC valgt at opgradere kampen fra WBC International Silver til i stedet at blive om WBCs International titel,” melder Team Ljungquist i en pressemeddelelse.

Denne opgradering er noget, der er blevet arbejdet på, siden kampen blev offentliggjort for et par uger siden. Det har været en mulighed, da WBC ifølge Team Ljungquist vurderer, at det er en kamp, hvor vinderen står med gode muligheder for at bokse om verdensmestertitlen i nærmeste fremtid.

Verdensmesteren er colombianeren Oscar Rivas. Han skulle have forsvaret titlen hjemme i Colombia i august, mod den hidtidige International mester, polske Lukasz Rozanski. Den kamp er dog foreløbig rykket til september, på grund af problemer med arrangementet.

Stævnet i Nykøbing er foreløbig planlagt til at rumme 4 amatørkampe og 5 professionelle kampe. Undercard kampe vil blive offentliggjort løbende.

Kommentarer