Kim Poulsen i modstanderjagt til den 15. oktober

Vi har tidligere fortalt, at Kim Poulsen skulle bokse igen den 15. oktober i Wien, i forlængelse af hans comeback i lørdags. Den kamp er nu bekræftet af promoter Harald Pfingsti, der selv boksede hovedkamp i lørdags, i en mindre titelkamp.

“Vi bokser begge til stævnet den 15.oktober, arrangeret af Harald selv. Stævnerne hedder Vienna Boxing Championship, og dette vil være nummer 7. Planen er, at jeg bokser 2-3 kampe mere i år,” fortæller Kim Poulsen.

Den planlagte modstander i oktober var Novak Radulovic, der tidligere har tabt til Jacob Bank og Oliver Zaren. Men serberen har skruet prisen i vejret, så nu bliver der også forhandlet med andre.

“Han er én af dem, der er i spil. De forlanger bare en helvedes masse penge. Mere end han fik imod Bank. Men der er to andre i spil også. De forhandler lidt frem og tilbage pt,” melder Kim Poulsen.

Selv om Kim Poulsen ifølge BoxRec ikke havde bokset kampe i små fire år, inden i lørdags, så har han faktisk ikke været helt inaktiv. Han fortæller, at han har vundet fire kampe, de to før tid, på såkaldte “exhibition” stævner.

Kommentarer