Ljungquist: Jeg drømmer om de store kampe

Mauro Betti, vicepræsident for verdensforbundet WBC, og leder af WBCs mesterskabsadministration, var supervisor på Kem Ljungquists titelkamp i Nykøbing Falster fredag. Og til dr.dk refererer Kem Ljungquist Betti for, at titlen kan åbne for større kampe.

“Vicepræsidenten for WBC (Mauro Betti, red) var med til stævnet. Han fortalte, at titlen åbner for multi million fights. Det er de kampe, jeg drømmer om, og jeg holder indbakken åben for tilbud. Der kommer masser af store kampe,” siger Kem Ljungquist til dr.dk.

WBC-verdensmesteren i bridgervægt (op til 225 pounds), hvor Ljungquist nu er International mester, er colombianeren Oscar Rivas. Ljungquist har dog især øjnene rettet mod England, der i disse år er en stormagt i sværvægtsboksning, og hvor Ljungquist har sparret med stjernerne Fury og Joshua.

“Det er min drøm. Min bror, mine medhjælpere, og jeg har med denne kamp skabt et stærkt fundament for fremtiden. Jeg er så ufatteligt stolt over bæltet og vores præstation som hold. Det er for sindssygt,” mener Ljungquist, der samtidig erkender, at han personligt var presset undervejs i de til tider kaotiske forberedelser af arrangementet.

“Den var helt gal, og jeg har virkelig været ramt. Onsdag aften var jeg inde og se FCK mod Sevilla i Champions League. Men i stedet talte jeg i telefon i en time for at finde boksere til stævnet. Jeg endte med at tage hjem, fordi jeg ikke kunne mere. Jeg er uendeligt stolt over, at jeg formår at grave så dybt, selv om jeg mentalt ikke var helt med,” fortæller han.

Kilde: dr.dk, Foto: Boksenyt

 

Kommentarer