Serrano træner på øget intensitet

Til amerikanske Rival Times fortæller Amanda Serrano’s træner, Jordan Maldonado, at Serrano i træningslejren til Mahfoud-kampen ikke mindst har prioriteret meget og hård sparring, for at øge og holde intensiteten i kampen, uden for mange pauser.

“Forskellen nu er, at før slog hun hårdt i to eller tre omgange, og så tog hun en omgang med lavere intensitet, for så at slå hårdere igen. I denne træningslejr arbejder vi på at give alt i ti omgange.

Vi kommer med den mentalitet, at kampen ikke går ti omgange. Det er altid farligt, når kampe går tiden ud, for det er der, dommerne har noget at sige, og det afhænger af, hvad de kan lide,” siger Jordan Maldonado til Rival Times.

Der går rygter om, at Amanda Serranos WBO mandatory titelforsvar mod den tidligere IBF Interim mester Brenda Carabajal skal bokses allerede den 29. oktober, fem uger efter kampen mod Sarah Mahfoud. Serrano vs. Carabajal skulle være bokset den 6. august, men stævnet blev aflyst.

Maldonado vil dog ikke bekræfte overfor Rival Times, at den kamp er plads, blot at der forhandles med Carabajal-lejren. Og Serranos prioritet er stadig at samle titlerne i fjervægt, hvor hun mangler Sarah Mahfouds IBF-bælte og Erika Cruz’ WBA-ditto

“Den kamp mod Carabajal er mandatury hos WBO. Desuden har vi en rematch næste år mod Katie Taylor. Men lige nu er det vigtigste at få de to titler, vi mangler.

Det er 100 %, at rematchen mod Taylor bliver til noget. Men det bør ikke ske før næste år. Hvis alt går godt lørdag, så prøver vi at lave kampen mod Erika Cruz og et titelforsvar, og så kampen mod Katie Taylor i midten af 2023,” fortæller Jordan Maldonado.

 

Kommentarer