Lynggaard vinder på KO efter hård kamp

Andreas Lynggaard (nu 6-2) kom tilbage efter mere end 4 års pause, og mødte den mere end 10 år yngre Sandro Tvauri (nu 1-2), Georgien.

Det var en Lynggaard, der boksede lidt tungt i 1. omgang, mens Tvauri viste overraskende bevægelighed.  Der var mere kraft i Lynggaard jab, fulgt op af højre kryds, men Tvauri havde ikke så svært at få sine egne træffere ind.

I 2. omgang så Lynggaard ud til at have fået lidt fat, da Tvauri ramte med en serie afsluttende med en højre, og Lynggaard måtte en tur på halen. Tvauri havde fået mod på det, og også i 3. omgang ramte han Lynggaard en del. Men Lynggaard pressede på, og mod slutningen havde han Tvauri rystet.

I 4. omgang fik Lynggaard igen ram på Tvauri med et godt venstre hook, og på et tidspunkt blev Tvauri sendt ned af en højre, uden at kampleder Per K. Hansen talte. Tvauri blev dog sendt ned igen, og Per K. Hansen måtte denne gang tælle.

Det så ud som om, at Lynggaard var i gang med at afgøre kampen, men i 5. omgang blev han igen rystet af en kontra, da han så ud til styre tingene. Sidst i omgangen blev Tvauri dog igen sendt til tælling. Og da Tvauri blev sendt ned i 6. omgang, var det slut.

Kommentarer