Oliver Meng vinder trods overraskende problemer

Oliver Meng (nu 10-0) mødte Walisson Fagundes (nu 5-3) Brasilien i sin første kamp siden april sidste år. Det blev til en pointsejr, men efter en hårdere kamp end forventet.

Meng startede i sin vanlige aktive stil, med lange serier. Fagundes pakkede sig i paraderne, men han slog et par udmærkede kontraer, når Meng gik frem og åbnede sig. Meng havde god kontrol i 2. omgang med afvekslende boksning, og han fik skabt lidt åbninger i Fagundes’ kompakte forsvar, både højt og dybt.

Også i 3. omgang slog Fagundes kun, når Meng tog sine pauser, indtil mod slutningen af omgang, hvor brasilianeren prøvede en lille offensiv. I 4. omgang åbnede Fagundes en smule mere, og ikke mindst den dybe venstre så ganske effektiv ud. Meng gik også mere ind i slagsmålet i denne omgang. Mod slutningen blev Meng ramt for dybt, og han fik en kort pause. Men han sluttede omgangen godt, især med flere dybe træffere.

I 5. omgang prøvede Fagundes igen at bokse mere offensivt, og Mens hurtighed var ikke så dominerende mere. Et par dybe brasilianske træffere så ud til at gøre lidt ondt på Meng, der måtte bokse mere defensivt.

Mengs serier var heller ikke så lange i 6. omgang, og han fik ikke rigtigt jabbet med. Det var Fagundes, der havde offensiven, I 7. omgang prøvede Meng at kæmpe sig ud af problemerne, men det åbnede ham for det brasilianske arbejde, og Meng virkede i momenter lidt trængt.

Meng prøvede at bokse klogt i 8. omgang, og Fagundes var ikke så effektiv længere, så Meng kunne godt have stjålet omgangen. Cifrene blev temmelig kontroversielle 80-72 fra den scorende kampleder Per K. Hansen, 79-73 fra Torben Seemann og 78-74 fra Søren Saugmann.

Kommentarer