Mads Larsen: Enock står i en anden situation

Når Enock Mwandila Poulsen i Frankrig skal forsvare sin EM-titel i en rematch mod Franck Petitjean, så er det ifølge hans nye træner, Mads Larsen, en ganske anden situation, end da han vandt den ledige titel i Danmark.

“Nu gælder det om at få Enock i form og få ham gjort helt skarp til kampen. Han står i en anden situation, end da han boksede om EM-titlen første gang. Nu er det ham, der er mesteren, men han skal forberede sig på at besejre udfordreren på dennes hjemmebane, og det er altid hårdere på udebane end på hjemmebane. Det er blandt andet her, jeg håber, at jeg mentalt kan få ham til at fokusere på den rette måde, så han ved, hvad det handler om,« siger Mads Larsen i en pressemeddelelse.

Mads Larsen har været i gang sammen med Poulsen i nogen dage.

“Jeg har fulgt Enock gennem en længere periode, siden han blev professionel. Han er en teknisk dygtig bokser, og det er et godt udgangspunkt. Han skal bare presses og gerne hårdt, så han kommer til at gøre de ting, han skal.

Når man ikke kender hinanden så godt i starten, skal man lige mærke hinanden an, og det har jeg også skullet jeg med ham. Men han har sådan set gjort det, han skal indtil videre. Men nu er vi også kun lige startet – det bliver hårdere endnu.” fastslår Mads Larsen, der som gammel højrefodsbokser mener at kunne bidrage til forberedelserne mod Petitjean, der også bokser med højre fod forrest.

“Franskmanden er højrefodsbokser. Jeg er selv højrefodsbokser og kan derfor byde ind med en hel del på den front. Det tror jeg bliver en kæmpe fordel for os. Derudover skal der køres på med masser af gejst og med ja-hatten på i træningslokalet, når det gør rigtig ondt.

Man bliver nødt til at give sig fuldt ud. Det er i træningslokalet, at det hårde slid skal finde sted og ikke i kampen – dér skal man helst være i så god form, at man bare kan køre på. Det handler om, at vi skal motivere hinanden på den rette facon med henblik på at få det bedste ud af forberedelserne,” siger Mads Larsen.

 

Kommentarer