Mads Larsen skal træne Enock Mwandila Poulsen

Enock Mwandila Poulsen, der i Frankrig skal forsvare sin EBU EM-titel i letweltervægt i en rematch mod Franck Petitjean den 26. november i Paris, har valgt at droppe sit hidtidige samarbejde med træner Thomas Povlsen. Ny træner bliver den tidligere Europamester, Mads Larsen.

“Vi undersøgte forskellige muligheder. Valget faldt til sidst på Mads Larsen, som jeg med Bettina Palles hjælp fik forbindelse til, og som jeg nu har trænet med de seneste dage. Han har opnået en masse i sin egen karriere med både EM- og VM-kampe.

Han er højrefodsbokser ligesom min kommende modstander. Han er selv baseret i Aarhus, så jeg synes, at det lå lige til højrebenet, efter at mit samarbejde med Thomas Povlsen blev afbrudt,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse.

Mads Larsen skal suppleres af en fysisk træner, Morten Frank.

“Mads Larsen er rigtig klog boksefagligt. Det kan jeg tydeligt mærke. Han ved, hvad der skal til, og hvordan der skal trænes op til de store kampe i profboksning. Vi mødtes to-tre gange og snakkede om tingene, inden vi begyndte at træne sammen. Samtidig har han været henne for at se, hvordan jeg arbejder med min fysiske træner Morten Frank, så vi sørger for, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed.

Han har selv prøvet de helt store kampe og har endda bokset disse titelkampe i udlandet. Han har erfaring og rutine fra længere træningsophold i Tyskland og USA, og jeg fornemmer, at han er perfektionist. Dermed ligner vi hinanden, for jeg forsøger også altid at få styr på detaljerne og blive den bedste udgave af mig selv,” mener Poulsen.

 

 

Kommentarer