Madsen vs. Cartaya i Cancun

Det bliver cubansk-mexicanske Dayan Cartaya (3-2), der skal prøve at pille nullet af danske Simon “Vikingo” Madsen, når han går i ringen i Cancun i Mexico om halvandet uge.

Ifølge BoxRec er Cartaya 3-2, men ifølge mexicanske medier er han 6-2. Da en del kampe i Mexico ikke bliver registreret på BoxRec, er det muligt, at Cartaya faktisk har 8 profkampe under bæltet. På BoxRecs liste har han mødt to modstandere med positive rekordlister, og her han tabt begge. Ifølge mexicanske medier er Cartaya en lidt uberegnelig modstander, der svinger i niveau.

På grund af coronakrisen har Madsen ikke været i ringen, siden oktober sidste år. I sommers blev en planlagt kamp i Mexico City ikke til noget, men Madsen føler sig alligevel godt forberedt.

“Jeg har ikke stoppet med at træne siden sidste år. Efter at jeg havde vundet over “Demolisher” Reyes på knockout i Cancun Bullring i oktober, hvilede jeg kun et par dage, og så vendte jeg tilbage til træningslokalet. Da Covid-19 desværre opstod, var min træning en smule begrænset, men jeg foretog nogen justeringer for ikke at afbryde træningen, så jeg er praktisk talt klar til at kæmpe igen,” siger Simon Madsen til mediet Poder & Critica.

Han bekymrer sig ikke så meget om modstanderen.

“Jeg tænker kun på at komme ind i ringen for at slå ham ud, det er det, jeg forbereder mig på, og det er hvad jeg skal gøre,” siger han.

Kilde: Poder & Critica
Kommentarer