Mahfoud: Svært at komme tilbage

Sarah Mahfoud havde ikke været i kamp i mere end to år, da hun i foråret skulle forsvare sit IBF VM-bælte mod Nina Meinke. Og Mahfoud fortæller til TV3 Sport, at det var svært at komme tilbage.

“Det var godt nok svært. Med seks uger inden kom Benny til Danmark, hvor vi gik i gang. Og jeg kunne se på hans ansigt, at det her bliver svært. Så jeg blev bare sendt i ringen, og jeg havde en mandlig sparringspartner faktisk, også én af Bennys boksere, der hedder Carlos, spansk mester, og han fik bare lov til at tæve mig i ringen i rigtig mange omgange, for jeg skulle bare hærdes,” siger Sarah Mahfoud til TV3 Sport.

I dag er imidlertid glad for, at hun kunne få kampen mod Meinke at banke ringrusten af på, inden hendes kamp lørdag mod den amerikanske stjerne Amanda Serrano.

“Det var en nødvendighed at få en kamp, og en hård kamp og en stærk modstander. Og kunne komme tilbage fra to år og kunne vinde over én som hende, det er den bedste forudsætning for, at jeg skal have den her kamp mod Serrano,” mener Mahfoud.

Kommentarer