Mathias Hansen profdebuterer for Danish Fight Night

Aabenraa-sværvægteren Mathias Hansen skal debutere som professionel ved Danish Fight Night stævnet i Royal Arena fredag den 26. maj.

Mathias Hansen vandt i 2017 sølv ved U17 EM i Bulgarien, og blandt andet efter det flotte resultat lå det i kortene, at han skulle profdebutere for DFN i 2019. Men i en amatørkamp ved et DFN-stævne i Nykøbing Falster tabte han til Thomas Vinther. Efter nederlaget til Vinther var Mathias Hansen i flere år knap så aktiv.

“Jeg var ikke klar dengang. Jeg havde været væk fra ringen i et år op til kampen. Jeg var kun 17 år og lige på vippen til de 18. Under min meget lange pause fandt jeg efterfølgende til sidst ud af, at det føltes helt forkert at stoppe. Derfor vendte jeg tilbage i august sidste år og har bare givet den gas med træningen lige siden.

Jeg føler, at min pause fra ringen har givet mig en masse mentalt, fordi jeg i mellemtiden er vokset som menneske og er blevet klogere på livet og fremfor alt er blevet mere moden. I dag forstår jeg bedre, hvad der kræves, og hvad det hele handler om, og derfor kan jeg også gå 110 pct. ind i det på en helt anden måde,” siger Mathias Hansen i en pressemeddelelse.

Hansen deltog ved DM i 2022, hvor han i finalen tabte med 0-5 til Gustav Thorsen. Men promoter Bettina Palle ser muligheder i den sønderjyske sværvægter, der har bokset 30 kampe med undertrøje.

”Han er en dygtig bokser, som har besluttet sig for at satse 110 pct. på boksekarrieren. Han er hårdtslående og trods sin størrelse meget hurtig på hænder og fødder, og så har han en underholdende og seværdig boksestil, som helt sikkert vil appellere til det brede publikum,” siger Bettina Palle i pressemeddelelsen.

Foto: Mathias Hansen Facebook
Kommentarer