Meinke: Jeg har måttet være tålmodig

Tyske Nina Meinke har som IBF mandatory udfordrer måttet vente længe på at få sin chance mod mesteren Sarah Mahfoud – den kamp der nu skal bokses torsdag på Frederiksberg Ventetiden er blevet brugt med både tålmodighed og træningsflid, fortæller hun til tyske Boxen1.

“Det er en af mine egenskaber at være tålmodig, selv om jeg ikke altid er glad for det. Men der var intet alternativ, og i denne uendelige ventetid, oven i købet i en corona-tid, så måtte jeg klare den med tålmodighed. Men nu er den her, VM-kampen.

Heldigvis har jeg de sidste par corona-år, udover min intensive træning og mere end 200 sparringsomgange, også kunnet bokse et par kampe. Sarah Mahfoud, derimod, har kun kunnet bevise sit værd i ringen én gang, og jeg ser fordele i, at jeg er en for hende uvant højrefodsbokser,” siger Nina Meinke til Boxen1.

Hun er dog klar over, at hun ikke kan forvente dommerhjælp på udebane,

“Det er en kendsgerning, at jeg klart må besejre den verdensmester fra danske Færøerne. Selv om en del trofaste fans er med mig i Danmark, så er jeg på udebane i København. Men jeg vil have denne VM-titel, og jeg vil bruge al min kraft på at hente den til Tyskland,” fastslår Meinke.

Kilde: Boxen1, Foto: Nina Meinke PR-foto
Kommentarer