Meng får brasiliansk modstand 4. marts

23-årige Oliver Meng (9-0) får næsten jævnaldrende modstand den 4. marts i Albertslund, når han møder den 24-årige Walisson Fagundes (5-2, billedet)  fra Brasilien. Fagundes’ øjeblikkelige placering som nr. 419 i letmellemvægt på BoxRec indikerer dog ikke helt jævnbyrdig modstand. Meng er nr. 112.

Fagundes har dog bokset 10 omgange i hans seneste to kampe. I den sidste tabte han til landsmanden David Lourenco i et opgør om det brasilianske mesterskab i letmellemvægt. Og det forhold, at Fagundas er gået tiden ud i begge hans to nederlag, kunne tolkes sådan, at Fagundas er noget bedre end nogen af de brasilianske journeymen, vi tidligere har set i Danmark.

YouTube videoer med Fagundes viser da også en rimeligt velskolet bokser, selv om han ikke virker voldsomt hurtig på hverken fødder eller hænder. Men Meng har respekt for sin modstander.

“Jeg har set en enkelt kamp med ham på video. Han ser dygtig ud og er bestemt en værdig modstander. Han er en smule afventende i sin boksning, inden han pludselig slår kontra. Han går og lurer og forsøger at sætte overraskelsesangreb ind, der overrumpler modstanderen, men der skal en hel del til for at overraske mig i ringen. Det tror jeg ikke, han kan. Jeg glæder mig bare til at møde ham,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.

Han er samtidig glad for at få en modstander med en ny boksestil at øve sig på.

“Jeg tager noget nyt med mig fra hver kamp. Det fede ved at være professionel er, at det aldrig bliver ensformigt. I min seneste kamp boksede jeg eksempelvis mod en ubesejret amerikaner, der brugte shoulder rolls og andre smarte tricks. Det var ret fedt at prøve at bokse mod én, der havde en helt anderledes stil, end det som jeg har været vant til.

Sådan har det været hele vejen igennem min karriere. Man bliver nogle gange overrasket over den måde, som de bokser på. Man er nogle gange nødt til at gå ind og være konstruktiv og forholde sig til den måde, de bokser på. Jeg har lært rigtig meget af mine tidligere kampe,” fastslår han.

Kommentarer