Meng: Flere kampe ville være fedt

Oliver Meng (9-0) træner til kamp den 4. marts i Albertslund. Ifølge Lolland-Falster Folketidende bliver det ikke med titler på spil, men Meng glæder sig alligevel til at bokse for første gang siden april sidste år.

”Min far og jeg er gået i sving med træningen allerede for en måned siden. Jeg har savnet det helt vildt. Jeg har været væk så lang tid, at jeg da nogle gange har mistet modet, men nu er der endelig lys for enden af tunnelen, og det føles fantastisk at være i gang igen,” siger Oliver Meng til Lolland-Falster Folketidende.

De lange kamppauser har tidligere ført til kurrer på tråden mellem Meng og Team Palle. Men de er bilagt på nuværende tidspunkt.

”Vi satser på, at det her er en frisk start. En ny begyndelse. Jeg tænker stadig, at hvis vi kan få nogle flere kampe, så ville det være fedt. Men det gør mig fortrøstningsfuld, at det lige præcis er Bettina, jeg samarbejder med.

Ambitionen er 100% stadig at blive verdensmester en dag. Hvordan vejen bliver dertil, det må tiden vise, men vi skal nok finde den. Jeg får stadig masser tilbud fra udlandet, og så vi må se, hvad der sker,” siger han.

Kilde: Lolland-Falster Folketidende, Foto: Oliver Meng Facebook
Kommentarer