Meng: Min gode fysiske form klarer det

I marts blev Oliver Meng i sidste halvdel af de 8 omgange presset af brasilianske Walisson Fagundes, der er nr. 483 i letmellemvægt på BoxRec.

Den 26. maj skal Meng møde nr. 279 i skrivende stund, Khalil El Harraz, der også er en tætbygget, fysisk stærk modstander. Denne gang er kampen over 12 omgange, om WBA Continental Europe titlen. Meng, der to gange tidligere har gået fulde 10 omgange, er dog sikker på, at han er i en fysisk form, der kan klare steppet op.

”Han er lavere end mig og meget muskuløs. Han er helt sikkert brølstærk, men jeg er sikker på, at jeg nok skal formå at holde ham væk i alle omgange. Jeg glæder mig bare til at bokse mod ham. Det er potentielt 36 minutter på fuld knald, det er mange omgange, men jeg er sikker på, at jeg med min gode fysiske form nok skal klare det,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.

Kommentarer