Meng møder amerikaner den 21. april

Det bliver amerikaneren Eslih Owusu (7-0, billedet), der skal møde Oliver Meng (8-0) om WBC Youth titlen i letmellemvægt den 21. april på Frederiksberg.

Owusu, der har ghanesiske rødder, men som er født og opvokset i USA, har bokset en enkelt profkamp i Ghana og én i Mexico, mens de øvrige kampe er bokset i USA. Fire af hans kampe er vundet før tid. Han har endnu til gode at vinde over en modstander med en positiv rekordliste, men det får han selvsagt chancen for mod Meng.

21-årige Owusu er i skrivende stund nr. 243 i letmellemvægt på BoxRec, hvor Meng står som inaktiv. Og han har endnu ikke bokset kampe sat til mere end 6 omgange. Kampen mod Meng er sat til 10 omgange, en distance Meng to gange har prøvet at forberede sig til.

“Jeg har set nogle videoer med ham. Han er er helt klart dygtig, men han ligner også én, der er lige noget for mig. Jeg beundrer helt klart hans stil. Han har en god amerikansk stil, og det ser fedt ud, når han bokser. Men jeg tror, at der skal mere end god stil at besejre mig. Han ligger rigtig godt til mig,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.

Osuwu er højrefodsbokser, ligesom Meng.

“Så det bliver en helt anderledes kamp, end det som jeg plejer. Det er sjældent, at jeg får mulighed for det, men jeg kan rigtig godt lide at bokse mod højrefodsboksere og har mødt en del som amatør. Man kommer tættere på sin modstander, når man ikke støder tæer og knæ mod hinanden. Jeg ved, hvad der virker mod den slags typer, og lad mig bare sige, at det bliver hårdt for ham at bokse mod mig,” lyder meldingen fra Oliver Meng.

Kommentarer