Meng: Næste kamp ikke nødvendigvis titelkamp

I april vandt Oliver Meng WBC’s Youth titel i letmellemvægt, hvilket har kastet en plads som nr. 39 på WBCs verdensrangliste af sig. Og i juni gik han ind som nr. 22 på EBUs EU-rangliste (listen for boksere fra EU-lande, hvor blandt andre britiske boksere ikke er med).

Titlen og rangeringerne betyder dog ikke, at næste kamp nødvendigvis behøver at være en titelkamp, ifølge Lolland-Falsters Folketidende.

“Jeg vil selvfølgelig gerne mod nummer et. Men det vigtigste er, at jeg fortsætter med at bevæge mig frem, og det næste mål er bare at få en kamp. Det behøver ikke være en titelkamp, men det skal være en, der kan få mig frem,” siger Oliver Meng til Lolland-Falsters Folketidende.

Han er ikke nervøs for at skulle rykke op i niveau,

“Det plejer jo at gå godt, når jeg kaster mig ud i det, så det vil jeg fortsætte med at gøre. Jeg vil hellere gå ned med flaget mod en god modstander end at gemme mig,” fastslår Meng.

Kun én anden dansk bokser er i skrivende stund rangeret på både en WBC og en EBU EU rangliste. Det er Kem Ljungquist, der er nr 21 hos WBC i bridgervægt, og nr. 15 på EBUs EU-liste i sværvægt.

Kilde: Folketidende.dk, Foto: Oliver Meng Facebook
Kommentarer