Meng vs. Moncelli bekræftet

Danish Fight Night har nu bekræftet, at Oliver Meng (12-0) skal forsvare sin WBA Continental titel mod italienske Felice Moncelli (24-8-1, billedet). Det sker den 13. januar i Royal Arena i København.

Moncelli er i skrivende stund nr. 136 i letmellemvægt på BoxRec, hvor Meng er nr. 99. Moncellis bedste sejr kom i september 2022, da han i en rematch stoppede tyske Ahmad Ali, som han havde tabte på points til i kampen før. Med sejren vandt Moncelli IBF European titlen – og hans høje tangering på BoxRec.

Han har tabt en tæt kamp på point til den tidligere EM-udfordrer Emanuele Della Rosa, men han er blevet stoppet før tid af stærke navne som Sergio Garcia, Bilel Jkitou og Slawa Spomer.

Ifølge en pressemeddelelse fra Danish Fight Night er der tale om Mengs hidtil hårdeste modstander. Og rangeringen peger også i den retning, selv om Moncelli blot har 24 profsejre, og ikke 28, som pressemeddelelsen angiver.

”Det er en hård modstander. Jeg har selvfølgelig set noget video med ham, og han ser meget stærk ud, men det er jeg også, så jeg er sikker på, at vi nok skal komme til at skabe en fed kamp. Jeg glæder mig i hvert fald til at møde ham i ringen. Han har nogle enkelte svagheder, som jeg vil forsøge at udnytte, og jeg tror, at han ligger godt i forhold til min stil og nogle af de forcer, som jeg har,” siger Oliver Meng.i pressemeddelelsen.

Rekordlisten indikerer også, at Moncelli ikke er en decideret hardhitter. Kun 6 af hans 24 sejre er vundet før tid. Videoer viser også Moncelli mere som en fysisk stærk slider, med et udmærket repertoire, men lidt tungt boksende og ikke udpræget hurtig.

Kommentarer