Michael Nielsen møder marokkaner i Næstved

Michael Nielsen (7-3) skal prøve kræfter med marokkanske Mohamed El Zouaki (2-1) i en kamp over 6 omgange ved Rng-Sde Promotions stævnet i Arena Næstved den 7. oktober.

21-årige El Zouaki har vundet to profkampe i Spanien, hvor han bor, mens han senest tabte i Italien, til ubesejrede Patrick Cappai. Han har også bokset som amatør i Spanien, hvor han har deltaget i regionale mesterskaber. Marokkaneren er på BoxRec rangeret som nr. 570 i superbantamvægt, hvor Michael Nielsen er nr. 421.

“Michael Nielsen boksede også på vores sidste stævne på Døllefjelde Musse Marked, hvor han vandt en sikker sejr på points efter seks omgange. Nielsen tager et par step op ved at møde Zouaki. For selvom Zouaki kun har bokset tre kampe, så kommer han for at vinde. Zouaki går meget fremad, så vi regner med en spændende lige og underholdende kamp, hvor Nielsen helt sikkert skal kæmpe hårdt for den danske ære,” siger bokser og arrangør Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Kem Ljungquist bokser selv hovedkampen, mod sydafrikaneren Johnny Muller, i en IBF Internatonal titelkamp i sværvægt. Rng-Sde Promotions forventer yderligere en kamp på stævnet, udover de seks der allerede er annonceret med Ljungquist, Khattab, Yigit, Kot, Vinther og altså Nielsen.

Kommentarer