Michael Nielsen vinder soleklar pointsejr

Michael Nielsen (nu 7-3) kom offensivt i gang mod Jaroslav Hriadel (nu 1-6) fra Tjekkiet, men tjekken slog dog tilpas meget tilbage til, at der kom en boksekamp ud af. Mod slutningen at 1. omgang kom Nielsen ind med en dyb venstre, der sendte Hriadel ned. Det så ud til, at kampen var slut, men tjekken kom op og fik lov til at fortsætte af kampleder Rene D. Larsen..

I 2. omgang boksede Nielsen en smule mere afventende, og Hriadel kom lidt ind i tingene med kontraer. I 3. omgang boksede Nielsen igen mere offensivt, og Hriadel blev presset og forsøgte at holde. Nielsen havde også teten i 4. omgang. Der kom en pause, da lyset gik, men begge boksere accepterede at bokse videre, og lyset vendte tilbage i pausen.

Nielsens dominans fortsatte i 5. omgang, selv om der stadig kom lidt tilbage. Tjekken begyndte at virke slidt, men han ville ikke ned, selv om Nielsen ramte både højt og dybt. I 6. og sidste omgang kæmpede Hriadel for overlevelse, og det lykkedes.

Der kunne dog ikke være tvivl om den klare danske pointsejr. Rene D. Larsen, Per K. Hansen, Jan Christensen havde alle 60-53.

Kommentarer