Mock vs. Veron 2 om IBA VM-titel

Rematchen mellem Lolenga Mock (42-16-1) og argentinske Mateo Veron (28-22-3) den 18. maj i Aarhus får en lille VM-titel på spil. Det er det lille forbund IBA, der lægger VM-bælte til kampen i supermellemvægt.

“Jeg fik beskeden, mens jeg var midt i min træning. Og jeg måtte lige tage et par dansetrin, og så tilbage til træningen. Det er helt vildt, og jeg kan næsten ikke forstå det. Boksning reddede mit liv, og drømmen om at blive verdensmester drev mig fremad. Nu får jeg endelig chancen for en VM-titel efter 28 år som professionel. Det er en vanvittig følelse,” Lolenga Mock til Aarhus Stiftstidende.

Det var promoter Mohammad Therani, der fik gennemtrumfet, at kampen bliver om titlen.

“Jeg ringede til IBA og sagde, at Interkontinental-titlen ikke var godt nok, og at Lolenga Mock fortjener en kamp om VM-titlen, og bad dem tjekke, hvad han har præsteret de seneste år. Jeg er godt klar over, at Mock ikke længere ligger i top på ranglisterne, men en stor del af det skyldes kampen i Tyskland i september sidste år, hvor kamplederen snød ham for sejren. Alt det forklarede jeg dem. Det tyggede de lidt på, og nu har de så officielt meldt ud, at kampen bliver om VM-bæltet,” siger promotor Mohammad Therani til avisen.

Kilde: IBA og Stiften.dk/ Foto: IBA Facebook
Kommentarer