Dzindo i front for promoterprojekt

BulletProof Promotions, ejet af profbokseren Haris Dzindo, har fået godkendt en professionel promotorlicens hos DPBF.

Det bliver rent formelt Shino Tavangar, daglig leder af Horsens muay thai og mma, der får den personlige licens – promoterlicenser i Danmark er altid knyttet til enkeltpersoner. Men Dzindo og BulletProof Promotions bliver det primære ansigt udadtil.

“Tavangar fandt bokseverden utroligt spændende, og han mener, at han kan rykke dansk boksning på et højere plan. Shino og BulletProof koncernen har gennem 4 år, lavet kampsportstævner, i Horsens kommune. Contenders 4 bliver afholdt den 27. april i Forum Horsens, og der er allerede meldt 400 solgte billetter.

Shino Tavangar har en ide om at flytte publikum til professionel boksning, og give sporten den omtale, den har fortjent. Som licensholder, har Shino udtænkt en strategi, der vil bringe dansk professionel boksning stærkt tilbage på kortet.

Haris Dzindo og BulletProof Promotions koncernen kommer til at være det offentlige ansigt til projekterne, og vi har allerede kontakterne klar, til nye boksere der gerne vil ind i den professionelle verden, med den rette vejledning,” lyder det i en pressemeddelelse.

Haris Dzindo fortæller, at han og Tavangar har til hensigt at arrangere deres første professionelle boksestævne efter sommerferien.

Kommentarer