Møllenberg: Jeg skal tilbage

I maj led Oliver Møllenberg sit første professionelle nederlag. Det gav anledning til overvejelser om den videre vej. Den vej skal nu være vejen tilbage.

“Tilbage i maj måned led jeg mit første nederlag som professionel bokser i en WBA IC titelkamp på udebane – et hårdt slag, som har taget tid at komme over. Jeg har brugt tiden på at få tankerne væk fra boksningen, og finde ud af hvad jeg skal bruge mit liv på fremadrettet.

Efter en god snak med mit team – var der ingen vej udenom, jeg skal tilbage! Jeg har meget mere at byde på, og jeg sikker på ved hårdt arbejde, at jeg nok skal nå mine ambitioner indenfor boksningen. Træningen er startet, der ingen vej tilbage. 7 uger står jeg i ringen til min 10’ende professionelle kamp,” skriver Oliver Møllenberg på Facebook

Kommentarer