Møllenberg tilbage til letweltervægt

I hans seneste kamp vandt Oliver Møllenberg det danske mesterskab i weltervægt, og også i hans foregående kampe vejede han til vægtklassen. Nu vil han tilbage til letweltervægt, også kaldet superletvægt.

“Efter tre kampe i weltervægt (66,6 kg)  har mit team og jeg valgt, at jeg skal tilbage i min tidligere vægtklasse superletvægt (63,5 kg). Her ved vi, at jeg har et fysisk overtag på mine modstandere, og det er en kæmpe fordel – især i titelkampene, hvor man bokser 10-12 omgange, som vi håber kommer til at ske i 2021.
Dette vægtklasse-skifte bliver gjort 100% professionelt, med blandt andet min nye fysiske træner samt fysioterapeut Sebastian Sonny Pein Gaarn – som udvikler mig fysisk, samtidig med at jeg skal ned i vægt. Jeg glæder mig til at komme tilbage i min gamle vægtklasse, og endnu mere klar på at erobre nogle større bælter i 2021,” melder Oliver Møllenberg på Facebook.
Foto: TK Promotion
Kommentarer