Mogens Palle sender åbent brev til danske tv-stationer

“Jeres boykot og forskelsbehandling går ud over bokserne og de danske tv-seere:”

Sådan lyder indledning til et langt åbent brev. promoter Mogens Palle har sendt til de danske tv-stationer, efter at det ikke er lykkedes at få en kanal til at vise VM/EM-stævnet i Brøndby den 7. januar.

“Det ligner unægtelig en form for boykot af undertegnede og Danish Fight Night, eller som minimum en urimelig forskelsbehandling af Danish Fight Night-bokserne, idet man ikke har noget imod at købe og vise andre arrangementer uden lignende titelkampe,” skriver Mogens Palle i det åbne brev.

Han har blandt andet foreslået kanalerne en pay-per-view model.

“Vi har blandt andet modtaget afslag på køb af en tv-transmission fra TV3/NENT, TV2 Sport og Discovery+, og det til trods for, at jeg endda har forsøgt mig kreativt med et PPV-tilbud om, at Danish Fight Night selv kan betale for alle produktionsomkostninger og hele stævnet – uden andre omkostninger end promovering – med en fordeling på 75 pct. af overskuddet til Danish Fight Night og 25 pct. til tv-kanalen,” skriver Palle, der dog ikke vil opgive det planlagte stævne.

“Det vigtigste for mig er, at bokserne får mulighed for at fremvise deres talent og blive eksponeret til glæde for så mange mennesker som muligt. Derfor ærgrer det mig gevaldigt, at dansk tv ikke vil være med, men uanset hvad fortsætter Danish Fight Night ufortrødent med boksestævnet den 7. januar og lader os ikke slå ud.” fastslår han.

Kommentarer