Nikki Møller Nielsen får profdebut på Danish Fight Night

Den 25-årige landsholdsbokser Nikki Møller Nielsen bliver professionel, og han debuterer på Danish Fight Night i Royal Arena den 25. maj. Det fortæller Ugeavisen.dk.

Møller har bokset for Grindsted AK, BK Wedala og FAK Aarhus, og han har mere end 100 amatørkampe bag sig. Han blev dansk mester i weltervægt 2017, mellemvægt i 2019 og 2022, og han blev senest jysk mester i mellemvægt i 2023. Ved de nordiske mesterskaber Herning fornylig tabte han i semifinalen en split decision til norske Adam Arsaev.

Ved DM-finalen i 2020 tabte han en split decision til Jacob Bank. En måned tidligere havde han knockout’et Amre Allman. Han har flere gange besejret Emil Kot, og i 2016 slog han Mathias Hansen. Han ser en professionel vej som et naturligt skridt.

”Samtlige af mine boksetrænere har gennem tiden efterspurgt, om jeg ikke burde skifte over til professionel boksning på grund af den boksestil, som jeg har. Jeg har dog været af den overbevisning, at man først skal skifte over, når man har en vis bagage og erfaring med sig. Det kan jeg med ro sige, at jeg har efter 16 år som aktiv bokser. Jeg søger generelt nye udfordringer, hvilket jeg forventer at kunne få gennem en ny tilværelse som professionel.

Jeg er en fysisk stærk bokser med et godt overblik. Jeg reagerer hurtigt og eksplosivt, når jeg ser åbningerne, som jeg ved kommer. Derudover har jeg bokset mod mange forskellige boksere med hver deres stil, hvilket gør, at jeg hurtigt kan tilpasse mig min modstander,” siger Nikki Møller Nielsen i en pressemeddelelse, citeret af Ugeavisen.dk.

Kilde: Ugeavisen.dk, foto: FAK Boksning
Kommentarer