Porsgaard møder italiener i Royal Arena

Der vil blive talt italiensk i ringhjørnet hos Jacob Porsgaards modstander i Royal Arena den 26. maj. 25-årige Porsgaard (6-0) møder nemlig den jævnaldrende Luca Di Loreto (4-1-1).

Italieneren er nr. 359 i supermellemvægt på BoxRec, hvor Porsgaard er nr. 260. Og han godt vise sig at være en reel udfordring.

Di Loreto tabte sin anden profkamp på points til den ganske stærke landsmand Ervis Lala, og så har han bokset uafgjort på udebane i Belgien mod Yvanne Polet. De to kampe indikerer faktisk i højere grad et pænt niveau hos italieren end hans fire sejre, hvor én er vundet før tid. Porsgaard har da også respekt for ham.

“Det er min bedste modstander til dato, så jeg forventer, at det bliver en kamp i et højt tempo ogmed fuld action fra start til slut. Jeg ved, at han er i rigtig god form, og han er absolut ikke uden evner. Det bliver en hård test, men jeg skal nok finde en måde at slå ham på.

Jeg skal ind og levere min egen boksning og bokse ham på mine præmisser. Det gælder også om at sætte tempoet, så han ikke kan følge med. Han er stærk, og han er i god form. Han satser megetmed sine vilde sving, men teknisk synes jeg ikke, at han kan matche mig. Hvis jeg møder op itopform og har mit hoved med i ringen, så skal det nok gå godt,” siger Jacob Porsgaard i en pressemeddelelse.

Kommentarer