Poulsen: Jeg blevet mentalt stærkere

For et par dage siden vandt Bettina Palle purseoffer på kampen om den ledige EM-titel i letweltervægt mellem Enock Mwandila Poulsen (11-0, på billedet sammen med træner Thomas Povlsen) og franske Massi Tachour (16-4).

Det bliver Poulsens første kamp i næsten to et halvt år, da dels en knæskade og siden coronabegrænset stævneaktivitet har holdt ham ude, selv om Bettina Palle sidste år vandt et purseoffer på en EM-kamp mod den daværende mester, Sandor Martin.

På trods af pausen føler Poulsen sig dog fuldt ud klar til opgaven.

“Jeg er blevet mentalt stærkere. Jeg er blevet mere moden. Jeg har også fået mere at kæmpe for nu, hvor jeg har et barn på 10 måneder. Mit gamle knæproblem er fortid. Jeg har givet alt for at nå hertil, og jeg er 100 procent klar til den store opgave,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse.

Selv om Danish Fight Night for kort tid siden annoncerede et storstilet stævne i Brøndby-Hallen den 6. november, så angiver pressemeddelelsen ikke en dato for kampen – blot at den efter reglerne skal bokses senest 75 dage efter purseofferet. Heller ikke på EBUs hjemmeside er der endnu sat dato på.

Foto: Enock Mwandila Poulsen Facebook
Kommentarer