Robert Larsen stopper karrieren

Robert Larsen fyldte i denne uge 48 år. Den milesten markerer samtidig afslutningen på hans aktive karriere.

Overskriften der er brugt til denne artikel, har vi ganske vist bragt en gang før, den 30. januar 2019, men denne gang ser det ud til at være alvor, efter det han selv betegner som “en røvfuld” i Berlin søndag.

“Jeg kom hjem mandag, efter en super god tur til Berlin. Resultatmæssigt, ja så fik jeg mit livs røvfuld. Fem omgange imod en ung, ubesejret tysk tank. Det var sindsygt hårdt.

Jeg er meget taknemmelig. Jeg må så også sige at jeg er mæt nu. Jeg har været heldig og stædig, jeg har prøvet alt i boksning, og slutter med en VM-kamp, i Tyskland med “Det er et yndigt land”.  Jeg ville gerne have vundet, men samtidig er jeg tilfreds med min indsats,” skriver Robert Larsen på Facebook, hvor han takker for støtten til involverede, også Mike Jäde for at give ham chancen, en ordentlig røvfuld, to blå/sorte øjne og en flot trøje.

Robert Larsen boksede som amatør i 90’erne, og i 2015 blev han én af Danmarks ældste profdebutanter nogensinde. Han har gennem årene været boksetræner i flere klubber. Han har også prøvet lykken som promoter, med betydelige konsekvenser undervejs.

Kommentarer