Poulsen regner med kamp i slutningen af året

Enock Mwandila Poulsen er siden den 21. april indehaver af EBUs EM-bælte i letweltervægt. Det bælte skal forsvares, hvis han vil beholde det. Det vil i så fald være enten mod franske Massi Tachour, der overlod kampen om det ledige bælte mod Poulsen til landsmanden Franck Petitjean, mod at Tachour blev næste udfordrer. Eller mod Petitjean, for der rumles i krogene om, at der vil blive dekreteret en omkamp.

Men hvem det bliver, og om Poulsen overhovedet kommer til at forsvare titlen, det overlader han til sin promoter hos Danish Fight Night. Han forventer blot at bokse igen i år, siger han til Århus Stiftstidende.

“Det er ikke mig, der kommer til at bestemme, hvem jeg skal møde, det er mellem min promoter og EBU. Jeg regner med at komme i kamp igen i slutningen af året,” siger Enock Mwandila Poulsen til Aarhus Stiftstidende.

I kampen mod Petitjean kæmpede Poulsen ikke blot mod sin modstander, men også med en skulder, der flere gange hoppede af led. Han er stadig ikke helt kommet sig over skaden, men tilsyneladende er der ikke tale om permanent ødelagt muskulatur.

“Jeg kan stadig ikke strække den helt ud, og den er meget øm. Jeg venter på røntgen, men jeg har fået den tjekket ved både min læge og fysioterapeut, som begge siger, at der ikke er noget, der er revet over,” siger han.

Kilde: Stiften.dk, Foto: Enock Mwandila Poulsen Facebook
Kommentarer