Profdebutant i Royal Arena: Emma Jensen

Emma Kirstein Jensen fra Amagerklubben C.I.K. på Christianshavn får professional debut på Danish Fight Night i Royal Arena den 13. januar.

23-årige Emma Jensen har blot bokset 18 amatørkampe med 16 sejre, siden hendes første kamp i december 2020. Hun blev i 2023 nordisk mester i 52 kg, og dansk mester i 54 kg, og hun har vundet en Golden Girl turnering i Sverige og turneringer i England og Kroatien.

”Det hele er lidt surrealistisk, men jeg er klar til opgaven. Det er stort, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg drømmer meget stort. Jeg drømmer om at blive den bedste. Jeg ved, at det kræver meget hårdt arbejde. Det er jeg også villig til at levere.

Jeg synes selv, at jeg har god teknik, en god slagkraft og et godt benarbejde. Jeg giver mig altid fuldt ud. Jeg har et kæmpe fighterhjerte, og jeg er meget dedikeret og seriøs omkring min boksning. Jeg er stadig relativ ny i gamet og har kun bokset 18 kampe, så jeg kan stadig nå at udvikle mig en del, men jeg er nået langt på kort tid,” siger Emma Jensen i en pressemeddelelse.

Aftalen er foreløbig kun for én kamp, da Emma Jensen fortsat vil forfølge mål i amatørrækkerne, men flere kampe i DFN regi er dog en mulighed.

Kommentarer