Rossing møder Perdomo i Kolding

Det bliver et navn kendt fra danske bokseringe, der møder Ditlev Rossing (14-0) i dennes comeback-kamp i Kolding den 1. oktober. I 2009 blev Gusmyr Perdomo stoppet en WBA VM-kamp i supermellemvægt til Mikkel Kessler i Herning. Fem år senere, i 2014, tabte han på points til Micki Nielsen i Albertslund.

Nu er Gusmyr Perdomo (28-13) blevet 44 år, og han er stærkt på retur – og har været det længe. Men han er dog stadig i skrivende stund nr. 185 på BoxRec i cruiservægt, og han rejser rundt til kampe mod håbefulde cruiservægtere.

De udebanekampe er han de seneste år gået tabende ud af hver gang, siden han i 2017 i Moskva tabte en tvivlsom majority decision mod den ubesejrede russiske OL-guldvinder Egor Mekhontsev. I 2021 blev Perdomo stoppet af tyske veteran Firat Arslan i Tyskland. Mellem nederlagene henter Perdomo sine sejre hjemme i Venezuela.

Det bliver altså et kendt navn, Ditlev Rossing skal op mod i sit comeback efter mere end to et halvt års ufrivillig pause. Men et navn, Rossing på trods af pausen bør kunne besejre, måske endda før tid. Hvor Perdomo tidligere var en meget holdbar modstander, der frem til 2018 kun én gang ikke gik tiden ud, mod Kessler, er han blevet stoppet fem gange de seneste fem år.

Kommentarer