Sarah Mahfoud vinder klokkeklar pligtsejr

Sarah Mahfoud (nu 12-1) fik ganske som ventet en gang slagtræning ud af det mod tyske Lara Ochmann (nu 9-2). Og det blev til en klokkeklar pointsejr og det medfølgende WBC Silver bælte.

Allerede fra starten viste Mahfoud sin bedre teknik, mens langarmede Ochmann prøvede at få lidt mere slagsmål. Det var Mahfoud, der landede de klareste træffere, mens Ochmann slog en del uden at ramme så meget. Til gengæld kunne hun et par unoder som at slå og holde, og slå med skulderen.

Mahfoud stod mere fast på benene, end man tidligere har set, og hun satsede end del på sin overhånds højre, sat op med jabs og finter. I 3. og 4. omgang havde Mahfoud god plads til at placere sine slag, og Ochmann havde ikke meget at skyde tilbage med.

Det udviklede sig lidt monotont, hvor Mahfoud omgang efter omgang opbyggede sin føring. Tyskeren fik ikke meget ud af sin længere rækkevidde, og faktisk kom hendes bedste slag på nærdistancen. Ochmann  gik også gradvis ned i tempo, så det blev endnu nemmere for Mahfoud at placere slagene.

I 8. omgang virkede Ochmann mør, og Mahfoud landede nærmest efter behag, og nu også flere gange dybt. I 9. omgang virkede Ochmann let rystet et par gange, men hun overlevede stadig. Det gjorde hun også i sidste omgang, så kampen gik tiden ud.

Cifrene efter de 10 omgange var ingen overraskelse: Jürgen Langos, Andreas Steenberg og Per K. Hansen havde alle 100-90.

Kommentarer