Simon Madsen taber klart på points til Austin Williams

I Glendale, Phoenix, Arizona, tabte Simon “Vikingo” Madsen (nu 13-1) sin ubesejrede rekordliste med et klart pointsnederlag til amerikanske Austin “Ammo”  Williams (nu 13-0), men Madsen forlod ringen med æren i behold.

Fra starten viste højrefodsbokseren Williams lidt større hurtighed, mens han boksede med det højre jab, mens Madsen arbejdede sig fremad bag tætte parader. Williams slog mest og mest varieret, men Madsen fik også lidt arbejde ind, blandt andet dybe højrer.

Mod slutningen af 2. omgang øgede Williams kadencen, og Madsen fik sværere ved at holde et pres. Det danske jab manglede, og 3. omgang var klart amerikansk. I 4. omgang blev kampen lidt mere fysisk, og Madsen begyndte at bløde fra næsen. Williams havde så meget overskud, at han kunne showboate lidt.

I 5. omgang blev Madsen adskillige gange ramt hårdt, og han måtte ofte bakke af. Det begyndte at ligne en nedbrydning, men Madsen kæmpede videre og passerede halvdelen af de fastsatte 10 omgange. Madsen prøvede højren dybt et par gange i 6. omgang, og selv om det var Williams, der klart dirigerede showet, var Madsen en smule bedre med.

I 7. omgang startede Madsen med at sætte højrebenet forrest, men han vendte hurtigt tilbage til sin vante position. Danskeren havde sine glimt, men stadig var Williams i førersædet. Tempoet gik lidt ned i 8. omgang, og Madsen var stadig med, og han sluttede endda omgangen godt med et par hurtige træffere.

Williams satte igen farten lidt op i 9. omgang, og Madsen fik henstillinger for at holde. Madsen fik også et pointfradrag fra kampleder Wes Melton for at slå med albuen , og mod slutningen af omgangen blev han ramt, men han holdt omgangen ud. Williams tog ikke for mange chancer i 10. omgang, og Madsen kunne gå til ringhjørnet med et lille smil. De klare cifre var 99-90, hvilket vil sige, at Madsen vandt en omgang.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer