Thorsen profdebuterer mod høj georgier

Den danske mester i supersværvægt, Gustav Thorsen, får en georgisk modstander i sin professionelle debut ved Herlev Fight Night den 23. september. Han hedder Giorgi Tamazashvili (3-10-1), og han er 28 år.

Hvis man skal tro BoxRec, er Tamazashvili en høj sværvægter på 197 cm, og han har til sine sidste par kampe vejet 271 pounds (123 kg). I hans seneste kamp mødte georgieren også en profdebutant på udebane, og da blev det til en uafgjort i Belgien mod Louis Delplanque.

Tamazashvili har før skrevet om på manuskriptet på udebane. I 2019 knockout’ede han noget overraskende russiske Rasul Alautdinov i 1. omgang i en kamp i Tyskland. Russeren er i dag 7-1, blandt andet med en pointsejr over Tamazashvili i en returkamp i 2021.

Georgieren er blevet stoppet i 9 af sine 10 nederlag, ofte tidligt i kampen. Han har ganske vist mødt folk som Mariusz Wach og Jack Mulowayi, men det kan sagtens blive en tjubang kamp, der slutter tidligt. Tamazashvili er i skrivende stund nr. 567 på BoxRec.

Thorsen har blandt andet forberedt sig til profdebut’en med et træningsophold i Marokko, hvor det blandt andet blev til sparring med en ungdomsverdensmester.

Kommentarer