Thorslund: Der arbejdes på Hughes-kamp

WBC/WBO-verdensmesteren Dina Thorslund mangler stadig et par titler i samlingen for at have fuld plade i bantamvægt. De andre mestre i vægtklassen er IBF-mester Ebanie Bridges og WBA-mester Nina Hughes, og lige nu er en kamp mod Hughes tilsyneladende tættest på – selv om Hughes ifølge jungletrommerne stiller store økonomiske krav til sådan en kamp.

“Jeg har hørt, at hun gerne vil møde mig. Og jeg vil virkelig gerne møde hende, så vi skal bare have sat en kamp op. Der bliver arbejdet på Nina Hughes-kampen, men lige nu ligger den hos hendes team. Generelt bliver der arbejdet meget i kulissen fra mit team, men jeg koncentrerer mig mest om at holde mig klar og skarp,” siger Dina Thorslund ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Thorslund stoppede fornylig på sit daglige job for at koncentrere sig fuldt om boksetræningen. Og det går godt.

“Jeg synes virkelig, jeg er kommet ind i nogle gode rutiner, hvor jeg får trænet godt næsten hver dag. Jeg har fået fastlagt et godt program, hvor der også er meget tid til at restituere. Jeg tror ikke, jeg har haft så meget overskud, som jeg har lige nu, siden jeg var på barsel med Adrian. Det er altså ti år siden. Jeg tror på, det kan noget rigtig godt, det her,” fortæller hun.

Kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern
Kommentarer