Thorslund ville have foretrukket Dionicius

Det blev ikke den først planlagte modstander, argentinske Debora Dionicius, men i stedet mexicaneren Jasseth Noriega, der den 25. juni skal prøve at hindre Dina Thorslund i at blive verdensmester i sin anden vægtklasse, bantamvægt. Det bytte er hun ifølge TV2 Sport ikke helt glad for.

“At være verdensmester i flere forskellige vægtklasser er jo det, der er bedst. Det er klart, at det er en milepæl i min karriere og noget, jeg ser meget frem til. Jeg ville stadig helt klart helst have haft min første kamp. Hun har en mere anerkendt karriere bag sig, så hun ville klart være federe at slå. Men det er jo gamet, og lige pludselig er der nogen, der kludrer i det, og så må man jo finde en anden. Når det så er sagt, er jeg ligeglad med, hvem det er. Jeg skal bare bokse, og det skal bare blive 25. juni,” siger Dina Thorslund til TV2 Sport.

Hun er dog klar over, at opgaven ikke nødvendigvis er blevet nemmere.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er boksenørd. Det er mest Thomas , der sidder og kigger på det. Men ud fra det video, jeg har set, er hun ikke teknisk bedre end den første modstander. Men hun er fysisk mere fremadgående og mere aggressiv. Det er en anden opgave. Jeg ved ikke, om hun er sværere eller nemmere, men det bliver noget andet,” fastslår Thorslund.

Kommentarer