TK Promotion laver aftale med Sport Live

TK Promotion har lavet aftale med Sport Live om at vise staldens stævner de næste to år. Det fortæller Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Sport Live kan ses af blandt andet digitale abonnenter hos Jysk-Fynske Medier, hos en lang række antenneforeninger, og hos tv-udbydere som YouSee, Youtv, Waoo og Norlys.

“Vi er vildt glade for den aftale. Det er ingen guldgrube for os, men det er en aftale, der giver os ro, lige som aftalen giver os en vis økonomisk garanti, når vi afvikler stævner. Aftalen er fin nu, og den bliver bedre i det andet år af aftalen,” siger Kasper Høyer Holgersen fra TK Promotion til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Aftalen med Sport Live forhindrer ikke, at TK Promotion kan få vist fremtidige Dina Thorslund kampe på TV2 Sport, som det er sket med hendes seneste par kampe.

“Den nye aftale betyder, vi stadig har mulighed for at arbejde sammen med TV2 Sport, når Dina Thorslund er på plakaten. Det bliver Sport Live, der står for dækningen af stævnerne. For TK Promotion betyder det, at vi kan skabe noget opmærksomhed på os selv og på boksning generelt. Bokserne får samtidig mulighed for at vise sig selv frem, og det kan gavne deres karrierer,” fortæller Kasper Høyer Holgersen.

I april blev det offentliggjort, at Sport Live havde lavet aftale med DaBU om at vise DM og to landskampe i 2022.

Kommentarer