Victor Ramon føler sig stærkere efter pause

23-årige Victor Ramon (2-0) profdebuterede for snart tre år siden, og det er kun blev til to kampe indtil nu, blandt andet fordi hans promotorer hos Danish Fight Night ikke har kunnet holde stævner under coronanedlukningerne.

Den 21. april skal han så i ringen igen i Frederiksberg-Hallerne, og han føler sig fysisk stærkere efter de to års kamppause. Det fortæller han på Danishfightnight.com.

“Jeg var kun 20 år, da jeg debuterede som professionel. Jeg føler, at jeg siden dengang er blevet fysisk stærkere. Jeg har fået noget mere råstyrke, og det tror jeg vil gavne mig i kamp. Jeg kan også mærke det på mine slag. Jeg synes, at der er mere bund i slagene nu.

Min træner Thomas Povlsen ser på, hvad han synes jeg er god til, og så prøver vi at arbejde på det, som jeg mangler. Vi går ikke efter at bokse efter en speciel skabelon. Min force er, at jeg har et godt overblik, og så har jeg en god slagstyrke.

Jeg er god allround, men man kan altid blive bedre, og jeg synes, at jeg er blevet bedre på det sidste. Det går den rigtige vej,” siger Victor Ramon, der har vundet begge sine to profkampe på points.

Han har holdt træningen vedlige, bortset fra en periode, hvor han var skadet efter et uheld.

“Jeg var ude for et færdselsuheld og slog i den forbindelse min skulder. Det gik heldigvis kun ud over skulderen, men det gjorde mig inaktiv i en periode. Nu er skulderen blevet rigtig god igen efter en operation. Det hele kører godt nu, og jeg er helt klar igen. Jeg giver den gas til træningen og glæder mig til at bokse,” fortæller Ramon, der inden profkarrieren havde 19 amatørkampe.

Kilde: Danishfightnight.com

Kommentarer