Zaren bokser i Tyskland den 3. december

Oliver Zaren (5-0) har sin næste kamp i kalenderen. Den 3. december bokser han i Ilsenburg, Tyskland. Her møder han Iago Kizira (5-2) fra Georgien.

Kizara’s to nederlag hidtil har begge været på stævner i Tyskland og Østrig, begge gange på points, til Wanik Awdijan og Martin Foru. Senest vandt han overraskende en split decision over hidtil ubesejrede Stephane Fondjo fra Cameroun i en kamp i Dubai, så helt uden evner er han næppe.

Kizira er da også rangeret som nr. 222 på BoxRec, omkring 150 pladser højere end Zaren, så en dansk sejr kan give et pænt spring frem. Men Iago’s hidtidige resultater kunne pege i retning af, at Zaren endnu en gang må ud på den fulde distance for at vinde, men han har arbejdet på power i boksningen.

“Jeg glæder mig meget til at komme i ringen igen. Sammen med mit team har jeg arbejdet på at blive hurtigere, skarpere og få endnu mere power. At bokse på så stort et event i Tyskland er meget prestigefyldt for mig, der er nogle store kampe dér, men jeg vil nu fokusere på min egen kamp og levere sejren på den bedst mulige måde. Hver gang jeg går i ringen, tror jeg på, at jeg vil være bedre end i min seneste kamp,” siger Oliver Zaren i en pressemeddelelse.

Hans træner, Mikkel Kessler, ser også udvikling i sin bokser.

“Oliver lærte meget i sin seneste kamp, og han har lært meget siden. For at blive en mester skal du vise hjerte, mod og evnen til at lære. Jeg står bag Oliver på hans rejse, og jeg tror på, at han vil forbedre sig fra kamp til kamp,” siger Mikkel Kessler.

Promoter Kalle Sauerland svinger sig op til større løfter.

“Oliver Zaren er en fighter, som vi har ekstremt store forhåbninger til. Han har den helt rigtige attitude og et fantastisk hold omkring sig. Hvis han fortsætter med at arbejde hårdt og dedikerer sig til sporten, tror jeg på, at han kan følge i Mikkels fodspor og blive Danmarks næste verdensmester,” mener Kalle Sauerland.

Stævnet i Ilsenburg er en co-promotion mellem Wasserman Boxing (tidligere Sauerland) og det nye selskab Probellum.

Kommentarer