Akbari drømmer om at møde Hatton Jr.

Payman Akbari’s seneste modstander, Jakup Laskowski, havde få uger tidligere mødt Campbell Hatton, søn af legendariske Ricky Hatton. Og netop Campbell Hatton er en ønskemodstander for Akbari.

“Ja, der har været tale om Hatton kamp. Jeg har spurgt min promoter, Thomas og Kasper, om de ikke kan lave kampen, da jeg ikke syntes, at han fortjener, at stå på den store scene.

Jeg er klar til at tage til England, for at sætte en stopper for det, da jeg synes, at han er dårligere, end folk går og tror. Lad os nu se, hvor lang tid de kan beskytte ham mod de hårde kampe! Det er ærgerligt for ham, da han ser op til sin far, men talentet har ikke fulgt med sønnen,” mener Payman Akbari på TK Promotions Facebook.

Først skal Akbari (5-0) dog forbi spanske Diego Valtierra (6-3) den 13. november i Kolding. Og han er klar over, at det kan blive en vanskelig opgave.

“Vi ved, at Diego Valtierra er en meget fysisk stærk bokser. Han er en bokser, som vil frem hele tiden og holde det høje tempo. Jeg ser mig selv som en bedre bokser og en bedre tekniker, og jeg tror på at min teknik og hurtighed er mere end nok til at slå ham! Det kræver blot, at jeg er i rigtig god form, for at kunne holde presset i de 6 omgange,” siger Akbari, der forsikrer, at han kan mere end den tekniske boksning, han indtil nu mest har vist som professionel.

“Yes! Folk har kunnet lide min teknisk boksning, men der har dog været nogle kommentarer om, at det er det eneste jeg kan finde ud af. Her vil jeg personligt fortælle, at jeg også selv syntes, at jeg har taget den nemme vej, for at have bokset dem jeg har været god til, at jeg ikke har taget nok risikoer. Men jeg ved selv og tror på, at jeg kan mere end det, hvis det bliver nødvendigt.

At bokse pænt, er noget jeg godt kan lide og som der bliver sagt “hit, but don’t get hit”. Men hvis det bliver nødvendigt for mig, er jeg ikke bange for at gå i krig og bytte med modstanderne. For inderst inde er jeg en kriger og det kommer folket til at se på i fremtiden, det ved jeg,” fastslår Akbari, der lover en motiveret udgave af sig selv i Kolding.

“En stærkt motiveret Payman, som ikke kun skal vise defensiv boksning, men lidt mere aggressivitet og offensiv boksning i det også!”

Kommentarer